Punto Banco strategie

Als je kijkt naar de kansberekening op winst bij punto banco dan heft punto een nadeel van 1,24%. Banco heeft een nadeel van 1,06%. Dit komt omdat je bij Banco 5% minder uitbetaalt krijgt. Alle strategie├źn die er bestaan bij punto banco zijn gebaseerd op dit principe.

Wij gaan je op deze pagina meenemen naar de punto banco strategie die ook door alle professionele spelers wordt gebruikt. Gebruik deze strategie bij het online punto banco spelen en op de lange termijn zal het je voordeel en hoogstwaarschijnlijk ook winst opleveren. Als je ervoor kiest een strategie te volgen moet je deze wel echt heel streng volgen. Doe je dit niet dan zal het je ook geen winst opleveren. Bij dit spel gaat het om de kleine procenten, die achter de komma.

Zet altijd in op Banco

De kans dat je verliest door in te zetten op Banco is kleiner dan wanneer je inzet op Punto, dit laat al zien waarom het erg belangrijk is om op Banco in te zetten. Hierdoor heeft het casino maar een voordeel van een ruime 1% en dit is erg klein. Hier hoef je zelfs bijna geen rekening mee te houden als je de andere stappen van de strategie ook goed en heel streng volgt. We weten heel goed hoe rooskleurig egalite dus gelijkspel eruit ziet. Maar deze kans is zo klein en op de lange termijn zal dit je geen winst opleveren.

Verdubbel je inzet

Heb jij een speelronde gewonnen? Gefeliciteerd! Nu is het belangrijk dat je de volgende speelronde je inzet verdubbeld. Dus heb je tijdens je gewonnen potje een inzet van 5 euro geplaatst dan zet je nu 10 euro in. De bank is in het voordeel van jou, we moeten dit voordeel in de war gaan maken om zelf in het voordeel te komen. Je moet hierbij echt wel lef hebben om de winning streak te bereiken en te behouden. Zorg wel dat je jezelf een bepaald budget stelt. Tot waar mag jij gaan met inzetten, maar ook hoeveel potjes je mag winnen. Een winning streak kan niet eeuwig duren. Als jij 3 potjes op rij hebt gewonnen, wordt de kans dat je verliest natuurlijk groter.

Ga terug naar je start inzet

Mocht het geluk even niet aan je zijde zijn en je verliest een ronde, ga dan terug naar je begin inzet. Dus als je bent begonnen met een inzet van 20 euro, dan zet je ook weer 20 euro in. We snappen heel goed dat je baalt als je een speelronde hebt verloren en je verloren winst het liefst zo snel mogelijk terug ziet komen. Maar reageer niet op deze emotie. Door hier op te reageren haal je de volledige strategie onderuit. Het enige wat je op dit moment aan zou kunnen passen is je maximale inzet budget per speelronde of hoe veel speelrondes je mag winnen voordat je terug gaat naar je begin inzet.

Het voordeel van spelen met een strategie

Gokken is emotie. Althans dit wordt vaak gezegd. Door te gaan spelen vanuit een strategie haal je de emotie uit het spel en word je kans om op de lange termijn te winnen groter. Dus wat er ook gebeurd zorg dat je je emotie geen rol laat spelen in je spel. Want hoe leuk wel online punto banco spelen ook vinden aan het einde van de dag willen we wel winnen. En dat is het grote voordeel van het spelen met een strategie. Je vergroot je kans op winst op de lange termijn.

Het nadeel van online punto banco spelen met een strategie

Als jij het leuk vindt om een avondje vol spanning tegemoet te gaan. Een avondje waarbij je jezelf even heerlijk kan laten gaan? Dan is het misschien niet aan te raden om online punto banco te spelen met een strategie. Met de strategie is het van belang dat je de emotie uit je spel haalt en als dit precies is wat je wilt en zoekt? Dan kun je misschien beter zonder strategie spelen. Misschien kun je het allebei eens proberen en dan voor jezelf uit maken wat voor jou het allerbeste werkt.